........................

Miért miért miért???? Miért kezdtem el én is bloggolni? Csak az emo-s picsák bloggolnak, most ez a divat, gondoltam én, és igazam is van...Na mindegy nem kezdem el az anyázást már itt...Na meg hát ezért is, ha én egyszer nekiállok bloggolni abból csak véget nem érő káromkodás és a társadalom iránti tömény undorfolyam jönne ki... Aztán Losgergos barátom elkezdte, akkor már egyszer megfordult a fejemben de azt gondoltam az én fásult elmém nem lenne képes ilyen mókásabbnál mókásabb beszólások és szófordulatok létrehozására... Aztán most Master Chief is belevágott... Ez volt az utolsó csepp.

Friss topikok

HTML

Vissza a suliba O_o

2008.02.21. 18:55 | kenny69 | Szólj hozzá!

Egy hétig beteg voltam. Múlt kedden egyik órán a Tidó észrevette hogy egy kurvanagy búb van a nyakamon. WTF? mondom én odamegyek a tükörhöz és tényleg. Jöttek is gyorsan az okoskodások mélyen "tisztelt" nőnemű padtársaimtól hogy ők ugy tudják miez meghogy lófasz ki kell műteni meg mit tudom én. Aha. Oké.

Másnap kurvára fájt a torkom és erre még rá is tett egy lapáttal h korcsolyázni mentünk tesiórán.Mert nekem pólóban kellett korcsolyáznom, mert kibaszottul faszagyerek vagyok én.
Este alig kaptam levegőt.

Harmadnap elmentünk orvoshoz apámmal,eszeveszetten fájt a torkom és még a röhögés is hatalmas fájdalmakkal járt.Épp ezért kifelyezetten szarul esett apám következő kijentése:

-Képzeld el milyen lenne ha szopóskurva lennél.

Kösz. :-D

Na szóval doktorbácsi kiírt egy hétre mert ez nyirokmirigy gyulladás és nem szabad vele  viccelni...oké.
Hazamentem, teletoltam magam az antibiotikummal amit felirtak és szenvedtem.
Két nappal később már kezdtem jól lenni,szóval eléggé jó volt néhány nap suli nélkül.

Tegnap megint vissza mentünk orvoshoz, szerinte már elmúlt a gond és nyugodtan mehetek suliba. Köszi.

Szóval a mai gyönyörű reggelen ismét felkerekedtem és elindultam.
Amikor odaérek mi fogad?Az Orsi kellemetlenül magas hangfekvésben tudatja velem a nevemet, valamint hogy menyire hiányoztam én.Rendben,erre még számitottam is.
Miután megtudakoltam hogy milyen órák is lesznek,picit örültem mert mondták hogy lesz biológia is.Azokat szeretem.Az osztálytársaim tudják hogy miért.Majd egyszer talán ezt is megirom.

Azt is megtudtam hogy megyünk orvosi vizsgálatra az órák után,na mondom fasza még ez is.Odaérünk, bemegyünk a rendelőbe, azt mondják vegyük le a pólónkat.
Na mondom mi lesz itt,homopornó forgatás?
Odaállok a doktornéni elé, meghallgatja a szivemet,megfordít,megnézi hogy van e gerincferdülésem, valamint megkérdezi hogy mikor fésülködtem utoljára.

-És te mikor mostál utoljára fogat bazdmeg mert büdös a szád,te szenilis vén kurva-gondolotam,de csak ennyit mondtam neki:

-Soha nem is fogok.

Aztán olyan tipikus "pimasz szemtelen kölök vagy" tipusú fejrángatással vegyített grimasszal elintézte a dolgot.

Kapja be.

Egyébként mostmár teljesen meggyógyultam.
Majd irok.(feltéve ha a Gergos nem nyúlja le megint a következő témámat)
Csók.

A bejegyzés trackback címe:

https://kenny69.blog.hu/api/trackback/id/tr63348815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása